Y´s Men´s Prisen 2016

Bestående af 2 klubmedlemmer fra hver af de 3 klubber i Silkeborg: Alderslyst Y´s Men´s Club, Balle Y´s Men´s Club og Silkeborg Y´s Men´s Club.

Y´s Men´s Prisen 2016

Nominerede

Vinderen for 2016 er leder i FDF Kragelund, se diplomet herunder

Uddelingen foregik på Juulsborg på Møgelø, der ejes af FDF i Silkeborg (se billedet). Fra kl. 17.45 og resten af aftenen var der mulighed for fri sejlads til og fra Møgelø med to både ejet af Y´s Men´s klubbernes medlemmer.

Hanne Rasmussen er kredsleder i FDF Kragelund. Denne post har hun haft siden 1993, men Hanne har været med siden FDF Kragelund havde sin opstart i 1978. Samtidig er hun klasseleder for væbnerne (5-6 klasse)


Hannes hjerte banker for FDF og hun gør et kæmpe arbejde for FDF. Hun er den faste klippe, vi altid kan regne med. Hun kommer altid til de møder og arrangementer der er i FDF – både i vores kreds og på landsplan. Hun sidder i bloddonerforeningen, som formand og BUUS som repræsentant for FDF. Hanne har prøvet at være leder i alle klasser; når der er mangel på leder i en klasse, så springer hun til. Hanne er altid hjælpsom overfor alle – FDFer, leder, forældre og bestyrelse. Hanne har mange kontakter rund omkring, som vi nyder godt af. Hun er et omvandrende leksikon. Man skulle tro hun havde været med siden 1902, da FDF havde sin opstart i Danmark, for hun fortæller og har en viden der går langt tilbage.


Selvom Hanne kan og gør meget i FDF, er hun ikke en der forventer det samme høje niveau fra os andre. Hun er én som vi savner først når hun ikke er der – da går det op for os, hvor stor betydning og hvor stort et arbejde hun lægger i FDF.


Hanne Rasmussen fortjener lederprisen da hun er vores faste klippe, der altid er der, men er savnet når hun ikke er der. Hun fortjener lederprisen for hendes store arrangement i FDF, også udenfor vores ”lille” lokale kreds og for de mennesker hun omgiver sig med.


Begrundelse

Balle FDF: Rikke Rahbek Møller

KFUM-spejderne i Gødvad: Joan Adolfsen

KFUM og KFUK i Silkeborg: Linette Mundbjerg, Orla Jensen og Lars Mathiassen

FDF Kragelund: Hanne Rasmussen

Silkeborg KFUM: Michael Bjerregaard