Y´s Men´s Prisen 2013

Bestående af 2 klubmedlemmer fra hver af de 3 klubber i Silkeborg: Alderslyst Y´s Men´s Club, Balle Y´s Men´s Club og Silkeborg Y´s Men´s Club.

Y´s Men´s Prisen 2013

Begrundelse

Janus er leder for Seniorvæbner og Seniorer, dvs. 7., 8., 9. klasse og opefter.

Janus kom til som leder i FDF Kragelund kredsen efter landslejren 2011. Han har en datter der var med på lejren og vi oplevede flere gange at Janus kom på besøg i vores lejr, og han udviste en stor nysgerrighed overfor det der foregik på lejren. Den sidste aften på landslejren, var han atter på besøg, og gav selv udtryk for at han havde lyst og mod på at prøve kræfter i lederflokken. På det tidspunkt havde han siddet i FDF Kragelunds bestyrelse i 1 år.

Janus er kommet ind i FDF arbejdet uden nogen erfaring og har taget opgaven op med ildhu. Han leger med børnene, han fordyber sig i "underlige" eksperimenter med dem, og er teknisk nysgerrig. Han er klart på banen, når vi skal lave noget udover almindelig mødeaften. 24 timer er blevet aflyst, og han syntes så, at vi skal finde på noget andet vildt til de store. Hvad han finder på er vi spændte på. FDF er lige ham, og han er lige noget for ungerne. Sidste uge havde vi bestyrelsesmøde i vores kredshus Kragereden samtidig med at han havde mødeaften. Der blev gået til den i haven med at bygge med reb og rafter. På et tidspunkt kom han ind, da blodet flød fra hans næse – han havde fået en rafte ned over sig. Dette er et godt billede på Janus; han er med hvor der sker noget, han er ikke bange for at gå forrest, og han ”griber” tingene an, selvom det giver skrammer.

Vi er rigtig glade for at have Janus i vores lederflok, da han er en stor inspiration til og for børnene og alle lederne. En ny energi er kommet til FDF Kragelundkredsen og det nyder vi alle godt af.


Nominerede

Fra Silkeborg KFUM Fodboldafdeling: Trænerteamet Michael Pedersen og Henrik Plith

Fra FDF Kragelund Kreds:    Seniorvæbner Jan Schiøtte

Fra KFUM og KFUK, Silkeborg:   Klub One v/ Linette og Orla