Distriktsfællesmøde efterår 2016

Bestående af 2 klubmedlemmer fra hver af de 3 klubber i Silkeborg: Alderslyst Y´s Men´s Club, Balle Y´s Men´s Club og Silkeborg Y´s Men´s Club.

Distriktsfællesmøde

Distriktets fællesmøde blev afholdt den 12. oktober 2016 kl. 19.00 i Lunden i Silkeborg. Arrangør var fællesbyudvalget i Silkeborg.


Det var en meget fin aften med 145 deltagere. De kom fra alle klubber i distriktet.


Kirsten Rold var aftenens taler. Hun fortalte om sig selv, men især - og med stort engagement og meget inspirerende - om sit arbejde i Læger uden Grænser. Vi fik en levende beskrivelse af livet som sygeplejerske i et ebola ramt land. Hun viste, hvordan det er at arbejde i beskyttelsesdragt, og hvor omhyggelig man skal være.


Arne Braüner var aftenens toastmaster og stod for tilrettelæggelsen sammen med et hold af hjælpere fra de fire klubber i Silkeborg. Henning Kirkfeldt sad ved klaveret. Tove Jensen sluttede aftenen.

Lunden ligger på Vestergade 74 i Silkeborg. Se nogle gamle billeder af denne gamle bygning her.


Foredragsholder er sygeplejerske Kirsten Rold, der mange gange har været udsendt af Læger uden Grænser. Se her en reportage af TV 2 Østjylland, hvor hun fortæller om sin opgave med ebolabekæmpelse i Afrika.