Byfællesmøde 2019

Bestående af 2 klubmedlemmer fra hver af de 3 klubber i Silkeborg: Alderslyst Y´s Men´s Club, Balle Y´s Men´s Club og Silkeborg Y´s Men´s Club.

Der var byfællesmøde den 20. marts 2019 på Silkeborg Højskole

Aftenens emne var videoproduktionerne ”Verdens bedste bad (dåb)” og ”Velkommen i mit hjem”, produceret af Danmarks Kirkelige Mediecenter.

Emnerne blev gennemgået af TV-producer og projektleder Søren Johan, og journalist Rikke Bøgh, begge fra Danmarks Kirkelige Mediecenter. De ses herover.


De optrådte proffesionelt og gav en levende beskrivelse af de problemer, der kan opstå, når vanskelige emner skal forklares til børn.

Byfællesmøderne, der afholdes én gang om året, er normalt for de tre Y´s Men´s klubber og Y´s Menetteklubben.


Med dette særlige emne var der indbudt en udvidet kreds. Det var samtlige præster, samt kirke- og kulturmedarbejdere i Silkeborg Provsti. Desuden integrationsmedarbejdere i Silkeborg Kommune. Endvidere ledere i ungdomskorpsene i Silkeborg og omegn.


Der var dog kun mødt et par af denne udvidede kreds. Men heldigvis var det sædvanlige publikum mødt op, så der var ca. 70 - 80 deltagere.


Aftenens toastmaster var Jørgen Kallesen

Formanden for fællesbyudvalget, Hanne Østergaard, sluttede aftenen.


Der var kaffe nede i spisesalen.

Se indbydelsen, klik på billedet

Alle fik udleveret en kuvert med forskelligt materiale, herunder et USB-stik med billeder og videoer vedrørende aftenens emner. Se indholdet her.

Alt dette og meget mere kan naturligvis ses på Danmarks Kirkelige Mediecenter´s hjemmeside her.